Startklaar nieuwe seizoen 2024-25

Er is een nieuwe kalender. Het schaakseizoen 2024-25 staat voor deur van het HF Witte centrum, Over de Vegtzaal, vrijdag 30 augustus het Salami toernooi voor de senioren om 19.30 uur en voor de jeugd het WK-toernooi om 18.30 uur.
Zie dus de kalender voor het nieuwe seizoen onder het kopje KALENDER van deze site. De teams voor de externe competitie en de speeldata zijn bekend, zie de relevante pagina’s via de links op de pagina EXTERNE COMPETITIE. De data voor de externe competitie van de jeugd worden later nog bekend gemaakt. Zie op de kalender ook de speeldata van het Open Schaakkampioenschap De Bilt-Bilthoven-Zeist.
Het bestuur vergaderde waarbij er harde noten werden gekraakt: een contributieverhoging die zal worden voorgesteld in de ledevergadering van 6 september, aanvang 20.00 uur. Ook een aanstormende nieuwe penningmeester is in aantocht, die een hard bezuinigingsbeleid in het achterhoofd zal hebben. Het secretariaat is vacant, het bestuur roept dringend gegadigden op zich daarvoor te melden.
Tot aanstaande vrijdag!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *